Aanmelden kosten & contact


Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u zich aanmelden voor de Balanstraining? Dat kan via het onderstaande reactieformulier. Na het invullen van uw naam en uw e-mailadres kunt u uw vragen stellen of een bericht plaatsen. In dit bericht kunt u ook uw telefoonnummer vermelden als u teruggebeld wilt worden. Maar u kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met Hanneke Oonk via: 06 - 36 191 021. 

 

De Balanstraining voor ex-IC-patiënten in groepsverband is momenteel niet mogelijk. Neemt u alstublieft contact op wanneer u deze individueel wilt volgen.

     

De Balanstraining wordt ook op andere locaties aangeboden, waaronder Arnhem, Amsterdam, Huizen en Breda. De locatie wordt zoveel mogelijk afgestemd op de voorkeur van de deelnemers.

 

Intake

Voorafgaand aan de Balanstraining vindt een intake plaats. In een persoonlijk gesprek wordt ingegaan op uw situatie en worden de voorkeuren en mogelijkheden afgestemd. Indien u besluit deel te nemen aan de Balanstraining worden hier geen extra kosten aan verbonden. Wanneer u besluit af te zien van deelname wordt het uurtarief van Gezondheidszorgcoach gehanteerd.

 

Kosten en vergoeding 

De kosten van de Balanstraining voor ex-IC-patiënten in groepsverband bedragen       € 390,- Vaak is een (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk door uw zorgverzekeraar. U kunt hierover contact opnemen met uw eigen zorgverzekeraar. Meer informatie over vergoedingen is te vinden via de website Zorgwijzer.  Kijk hiervoor op: www.zorgwijzer.nl/vergoeding/psychosociale therapie of op:  www.zorgwijzer.nl/vergoeding/mindfulness

Soms is er ook vergoeding mogelijk via het UWV, de werkgever of de gemeente waar u woont. 

 

Individuele begeleiding

Gaat uw voorkeur uit naar een individueel begeleidingstraject, dan is dat ook mogelijk. Gezondheidszorgcoach kijkt dan samen met u welke op maat gerichte nazorg mogelijk en wenselijk is.

 

Privacy en Klachtenregeling

Gezondheidszorgcoach hanteert een klachten en privacy beleid. Kijk hiervoor op: Privacy en Klachtenregeling 

Reactieformulier

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.