Aanmelden kosten & contact


Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u zich aanmelden voor de Balanstraining? Dat kan via het onderstaande reactieformulier. Na het invullen van uw naam en uw e-mailadres kunt u uw vragen stellen of een bericht plaatsen. In dit bericht kunt u ook uw telefoonnummer vermelden als u teruggebeld wilt worden. Maar u kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met Hanneke Oonk via: 06 - 36 191 021. 

 

De Balanstraining voor ex-IC-patiënten in groepsverband is in 2022 online via Zoom mogelijk. Neemt u alstublieft ook contact op wanneer u deze individueel wilt volgen, dat is namelijk ten alle tijden mogelijk.

     

De online Balanstraining start op vrijdag 28 januari 2022 van 14:00 tot 16:00 uur, gewoon vanuit uw eigen huis de Balanstraining volgen.  De andere data zijn: 11 en 25 februari en 11 en 25 maart 2022 allen van 14:00 tot 16:30 uur.

 

Intake

Voorafgaand aan de Balanstraining vindt een intake plaats. In een persoonlijk gesprek wordt ingegaan op uw situatie en worden de voorkeuren en mogelijkheden afgestemd. Indien u besluit deel te nemen aan de Balanstraining worden hier geen extra kosten aan verbonden. Wanneer u besluit af te zien van deelname wordt het uurtarief van Gezondheidszorgcoach gehanteerd.

 

Kosten en vergoeding 

De kosten van de Balanstraining voor ex-IC-patiënten in groepsverband bedragen       € 390,- Vaak is een (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk door uw zorgverzekeraar. U kunt hierover contact opnemen met uw eigen zorgverzekeraar. Meer informatie over vergoedingen is te vinden via de website Zorgwijzer.  Kijk hiervoor op: www.zorgwijzer.nl/vergoeding/psychosociale therapie of op:  www.zorgwijzer.nl/vergoeding/mindfulness

Soms is er ook vergoeding mogelijk via het UWV, de werkgever of de gemeente waar u woont. 

 

Individuele begeleiding

Gaat uw voorkeur uit naar een individueel begeleidingstraject, dan is dat ook mogelijk. Gezondheidszorgcoach kijkt dan samen met u welke op maat gerichte nazorg mogelijk en wenselijk is.

 

Privacy en Klachtenregeling

Gezondheidszorgcoach hanteert een klachten en privacy beleid. Kijk hiervoor op: Privacy en Klachtenregeling 

Reactieformulier

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.