Samenwerking met zorgverleners

 

Het is van belang dat voormalig IC patiënten weten welke mogelijkheden er voor hen zijn, ook als het nazorgtraject door het ziekenhuis is afgerond. Wij streven naar een gerichte samenwerking met ziekenhuizen, huisartsen, thuiszorgorganisaties, revalidatiecentra en ander zorgverleners.

 

Enkele ziekenhuizen hebben er reeds voor gekozen om de Balanstraining voor ex-IC-patiënten onder de aandacht te brengen. Het Radboud UMC, Ziekenhuis Gelderse Vallei, AMC, het Ikazia ziekenhuis en het Bravis ziekenhuis bieden actief de folder aan tijdens het bezoek van de patiënt op de nazorgpoli. In andere ziekenhuizen, zoals in het Erasmus MC en het Spaarne Gasthuis ligt de folder op de afdeling of wordt deze aangeboden tijdens een bezoek op de afdeling of tijdens een lotgenotencontactdag. Op de website van het Deventer Ziekenhuis en het Catharina Ziekenhuis wordt de Balanstraining genoemd onder nazorg.

 

Er zijn verschillende omstandigheden en ziektebeelden die een opname op de intensive care tot gevolg kunnen hebben. Daarnaast treden er op de intensive care regelmatig complicaties op. Informatie daarover kan van groot belang zijn in het gehele nazorgtraject. 

 

Wanneer u of uw naasten te maken hebben gehad met een aortadissectie is het zeer de moeite waard de volgende website te bezoeken: www.aortadissectie.com

 

De website van Gerard Heijnen biedt informatie over een Bijna Dood Ervaring.

Voor meer informatie over beide websites kunt u ook terecht op Artikelen & Media.

 

Voor alle vragen over samenwerking en de Balanstraining kunt u contact opnemen met Hanneke Oonk:

 

06 - 36 191 021

hanneke@gezondheidszorgcoach.nl

www.gezondheidszorgcoach.nl